Midwinterspooktocht tickets

17 en 18 december 2022. 

De Midwinterspooktocht Wodan en het dodenleger heeft twee versies: één voor kinderen en één voor volwassenen inclusief jongeren. Beide routes vertellen hetzelfde verhaal en beide routes zijn heel spannend. Alleen is in de kinderroute de engste scène eruit gehaald. De tocht staat onder de artistieke leiding van Festivalplatform Zwolle Unlimited. Er vertrekken meerdere routes per dag. 

Toegankelijke route
Speciaal voor mensen met een fysieke beperking verkopen we losse kaartjes voor de eindscène in de route van de Midwinterspooktocht. Omdat de volledige tocht, die voert door de binnenstad van Zwolle, lastig te volgen is voor mensen die niet of slecht kunnen lopen, willen we op deze manier toch iets van de Midwinterspooktocht toegankelijk maken. De eindscène duurt circa 8 minuten en vindt plaats in Academiehuis De Grote Kerk. Dus: heb je een beperking en wil je graag de eindscène van Wodan en het dodenleger meemaken? Koop dan hier je kaartje.

Kinderspooktocht: 45 minuten
Midwinterspooktocht: 90 minuten  
Eindscene (toegankelijk voor beperkten): 12 min

Een reusachtige wolf groeit en groeit. Hij breekt uit zijn kettingen en wil de zon opeten zodat het altijd donker blijft. Wodan roept zijn dodenleger op om de wolf te stoppen. Verhalenvertellers nemen je mee in dit oud-Noorse verhaal tijdens de Midwinterspooktocht in Zwolle.  

Wodan en het dodenleger wordt gespeeld door een crew van honderd amateurspelers, in een mix van storytelling, theatrale scènes en videoprojectie. Kom genieten van deze verhalen op geheimzinnige en unieke locaties in de binnenstad van Zwolle!